top of page

Kinnart in Mechelen: geef uw meubelen een tweede leven

Uw interieur: picture perfect

Houdt u ook van die prachtige interieurs die u ziet passeren in mooie magazines of op sociale media? U denkt dat deze mogelijkheden buiten uw budget vallen? Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Zo is er ook de mogelijkheid om oude, vaak goedkope meubelen een tweede leven te geven, dankzij het spuiten van meubilair.

Hebt u oude meubelen die u graag in een nieuw kleurtje wilt steken? Of shopt u liefst in tweedehandswinkels om unieke stuks voor uw interieur op de kop te tikken? In het atelier van Kinnart in Mechelen, krijgen deze meubelen een tweede leven! Wees creatief en laat uw fantasie de vrije loop! Kinnart helpt u met het verwezenlijken van uw meest creatieve interieuridee!

Budgetvriendelijke oplossing

Meubelen spuiten is een creatieve oplossing waar Kinnart in Mechelen graag mee aan de slag gaat. Van een oude kast tot een set van stoelen en een eettafel. Al dit soort meubelstukken kunnen in een handomdraai in een moderne, unieke stijl worden gespoten. Meubelen spuiten is niet enkel creatief en duurzaam maar ook budgetvriendelijk. Meubelen een tweede leven geven is Kinnarts passie, uw interieur hiermee opvrolijken, hun missie!

Alle oude en tweedehands meubelen die makkelijk kunnen worden vervoerd, zijn toegestaan in het atelier van Kinnart in Mechelen. Deze meubelen worden eerst schoongemaakt, gereinigd en ruw gezet zodat de verf een lange levensduur krijgt. Indien gewenst kunt u hierbij gebruik maken van luchtgommen. Dankzij Kinnart tovert u erfstukken of complete afdankertjes om tot een uniek meubelstuk dat perfect past binnen uw interieur. Dit allemaal voor een heel laag budget.

Prijs op maat

Er wordt steeds een prijs op maat opgemaakt. Elk project is anders, zeker wanneer het aankomt op het spuiten van meubelen. Afhankelijk van de afwerkingsgraad, de benodigde materialen of geïnvesteerde tijd, wordt een offerte opgemaakt. Bij Kinnart weet u op voorhand steeds waar u financieel aan toe bent. Ze houden op dat vlak evenmin van verrassingen en kiezen dus ook bij hun klanten voor een duidelijke, en correcte aanpak.

Neem vandaag nog contact op met Kinnart uit Mechelen voor een vrijblijvende offerte. Bij Kinnart spuiten zij uw meubelen in de gewenste kleur, zodat ze weer kunnen stralen in uw interieur!

bottom of page