top of page

Plaatsing van Gyproc

Gyproc is een propere, vlotte en prijsbewuste oplossing om uw woning aan uw wensen aan te passen. Verlagen van een plafond? Het plaatsen van een extra wand of het proper afwerken van uw interieur? Kinnart heeft ervaring met alle soorten Gyproc en adviseert u steeds de juiste oplossing. In combinatie met schilderwerk, toveren ze uw interieur om naar het huis van uw dromen.

gyproc
schilder

Algemene schilderwerken

Alle soorten oppervlaktes, elk type interieur, Kinnart in Mechelen denkt mee met u als klant om van uw huis een echte thuis te maken. Zij komen bij u langs voor alle soorten schilderwerk en kiezen steeds voor de meest kwalitatieve materialen. Dit passend binnen elk budget! Zowel voor opdrachten buiten of binnen. Weinig inspiratie wat uw interieur betreft? Kinnart staat u ook graag bij inzake kleurenadvies.

Opnieuw spuiten van meubels

Onze passie is het doen herleven van oude meubelstukken. Deze oplossing is niet alleen budgetvriendelijk, maar dankzij het spuiten van meubels geeft u oude meubels een tweede leven. U haalt een uniek stuk in huis dat nergens anders te vinden is. Breng uw meubelen naar het atelier en Kinnart tovert ze om tot nieuwe blikvangers waar u nog lang genot van zult hebben!

spuiten

Plaatsing parket en laminaat

Uw woning is pas helemaal afgewerkt als u de perfecte vloer hebt gevonden. Kinnart komt zowel parket als laminaat bij u thuis plaatsen. Indien u nog niet helemaal zeker bent van de stijl of kleur die u wenst voor uw interieur, adviseren zij u daar graag bij. Vraag zeker naar kleurenadvies, zowel op het vlak van vloeren, als voor bij uw algemene schilderwerken. Zij kiezen voor een persoonlijke aanpak, want zij zijn pas tevreden, als u dat ook bent!

laminaat

Vraag nu uw gratis offerte voor een van de bovenstaande klussen aan uw woning. Kinnart kiest steeds voor een persoonlijke, klantgerichte aanpak en is daarmee dé referentie in de regio Mechelen!

bottom of page