top of page

Laminaat of parketvloeren plaatsen: Kinnart in Mechelen

Vloeren voor elk interieur

Kinnart biedt een totaaloplossing voor uw interieur. U kunt, naast schilderwerken en structurele werken met Gyproc, er ook terecht voor het plaatsen van uw parket of laminaatvloeren en wanden. Uw woning is pas afgewerkt als deze is uitgerust met een mooie vloer, passend bij uw interieur. Bij Kinnart in Mechelen helpen ze niet alleen met het plaatsen van dit type vloeren, ze adviseren u ook in het kader van stijl of kleur voor de vloer die bij uw interieur past. Zij kiezen steeds voor een persoonlijke aanpak, waar klantentevredenheid voorop staat!

Vlot kliklaminaat

Laminaat is een vlotte, prijsvriendelijke oplossing voor elk type interieur. Het is een vloerbedekker die zeer snel kan worden geplaatst in uw woning. Dankzij steeds verbeterde technieken is de keuze aan laminaatvloeren ruimer dan ooit. Waar vroeger enkel kon gekozen worden voor laminaat dat op hout lijkt, is er nu een ruim arsenaal aan kleuren en vormen. Zelfs laminaat in de vorm van beton of natuursteen is opgenomen in de nieuwe, ruime collecties. Daarnaast is laminaat gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Kinnart adviseert u in het juiste laminaat voor uw woning.

Warm parket

Parket biedt nog steeds een bepaald cachet aan een woning, en kan zowel gekozen worden voor strakke moderne huizen als voor landelijke interieurs. Deze vloerbedekker geeft met het juiste onderhoud een authentieke sfeer aan uw woning. Parket is ook perfect combineerbaar met vloerverwarming, deze ondergrond zorgt namelijk voor een zeer goede geleiding van de warmte. Aan de hand van stalen, kunt u de gewenste kleur kiezen die passend is voor uw interieur. Kinnart in Mechelen doet de rest, zodat u enkel nog hoeft te profiteren van uw compleet vernieuwd interieur!

Kinnart komt uw vloeren leggen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakkundig ingerichte woning. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page