top of page

Kinnart in Mechelen: voor al uw Gyprocwerken

Algemene Gyprocwerken

Gyproc is een veelzijdige oplossing bij algemene renovaties of nieuwbouw. Kinnart heeft een ruime ervaring met dit product dat vele oplossingen kan bieden. Dankzij het gebruik van Gyproc is het mogelijk om een ruimte om te toveren tot een nieuw geheel. Denk maar aan diverse toepassingen, zoals het opdelen van een grote ruimte in kleinere kamers. Bijvoorbeeld om een ruime zolder om te toveren naar twee kinderkamers of bureaus.

Ook het afwerken en opfrissen van oude muren of het verlagen van plafonds is allemaal mogelijk met behulp van de verschillende soorten Gyprocplaten. Waar vroeger maar één specifieke soort plaat was, is het aanbod nu zeer uitgebreid geworden. Zij kiezen steeds de juiste Gyprocplaten voor de geschikte uitvoering. Naast de veelzijdige toepassingen van Gyproc is dit product ook zeer budgetvriendelijk. De specialisten van Kinnart in Mechelen komen deze wanden en plafonds plaatsen met het nodige oog voor detail en staan steeds in voor de perfecte afwerking.

Meedenken met uw project

Dankzij een jarenlange ervaring met Gyproc in alle soorten toepassingen, kunnen de vakmannen van Kinnart in Mechelen u helpen met uw project. Elk huis is anders en ieder heeft zijn eigen visie op zijn interieur. Daarom zullen zij u niet alleen bijstaan met het plaatsen van uw Gyproctoepassingen, zij ondersteunen ook graag bij het inrichten ervan.

Gyproc kan makkelijk worden overschilderd, zodat deze wanden of plafonds ingericht worden naar uw stijl. Neem zeker ook een kijkje op de pagina Algemene schilderwerken en realisaties, zo kunt u een perfect beeld vormen van wat zij voor u kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak staat voorop

Kinnart staat voor een persoonlijke service, ze bieden u steeds het juiste advies aan, zowel op vlak van interieur als voor structurele aanpassingen. Hiermee houden ze steeds rekening met het budget dat u voor ogen hebt. Zo weet u steeds op voorhand waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Bij Kinnart kiezen ze voor duidelijke afspraken en streven ze steeds een hoge klanttevredenheid na!

Neem snel contact op met Kinnart voor een vrijblijvende offerte omtrent al uw Gyprocwerken. Zij komen graag bij u langs voor een persoonlijke service op maat.

bottom of page