top of page

Specialist algemene schilderwerken: Kinnart in Mechelen

Creatieve oplossingen

Is uw woning dringend aan een nieuw interieur toe en zoekt u een goede vakman om u bij te staan met dit werk? Of wilt u graag uw houten ramen en deuren een fris laagje verf geven, zodat ze er weer als nieuw uitzien? Kinnart uit Mechelen is dé referentie in Mechelen omtrent schilderoplossingen van alle aard. En dit voor zowel nieuwbouw als opfrissingwerken of grote renovatieprojecten.

Dankzij jarenlange ervaring kennen zij de kneepjes van het vak ondertussen heel goed. Kinnart kan u bijstaan bij het schilderen van muren, Gyprocwanden of schrijnwerk, zowel binnen als buiten. Voor het schilderen van hout, kiezen zij steeds eerst voor een kwalitatieve behandeling met gespecialiseerde producten voor hout. Dit verlengt de levensduur van uw schrijnwerk en de kwaliteit van de schilderwerken. Opdat u zo lang mogelijk kunt genieten van de schilderwerken die u aan uw woning hebt laten uitvoeren.

Steeds persoonlijk stijladvies

Naast het praktische luik, kan Kinnart u ook bijstaan bij de planning en organisatie in verband met de inrichting van uw interieur. Vaak hebt u een ruim idee van de stijl die u wenst, maar hebt u geen concreet zicht op het uitvoeren ervan.

Kinnart biedt de mogelijkheid om een kleurenadvies op te maken voor uw woning. Hierbij baseren ze zich eerst en vooral op uw persoonlijke input, de stijl van uw woning en het interieur dat u voor ogen hebt. Want voor Kinnart is het werk pas geslaagd, als uw huis aanvoelt als een echte thuis.

Eén aanspreekpunt

Voor al uw schilderwerken en het nodige creatieve advies errond, kunt u steeds terecht bij Kinnart. Ze bieden een persoonlijk advies, met één enkel aanspreekpunt voor uw project. Ze gaan er prat op dat ze steeds werken aan een correcte prijs, passend voor elk budget. Want zij zijn pas tevreden, als u dat ook bent.

Kinnart uit Mechelen is de vakman voor alle schilderwerken in en rond uw woning. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page